Main menu and utilities

Den største kjærlighetshistorien av dem alle

Opplev Shakespeares episke fortelling om umulig kjærlighet i suksessregissør Sigrid Strøm Reibos iscenesettelse.

Kjærligheten kan få deg til å risikere alt du er og alt du har. Bare spør Romeo og Julie.

De er unge. De er stormforelsket. Og som alle ungdommer – de har verden for sine føtter. Ingenting er umulig. Men kjærligheten deres er forbudt. Én natt er alt de får.

William Shakespeares kjærlighetshistorie fra slutten av 1500-tallet har blitt en inspirasjon for nesten alle historier vi kjenner om ung og umulig kjærlighet. Når Nationaltheatret og Riksteatret går sammen om å spille originalhistorien, er det med et stort ensemble og satt i scene av en Norges mest ettertraktede regissører.

Sigrid Strøm Reibo er kjent for å gjøre klassikerne tilgjengelige for et stort publikum. Hun står bak prisbelønte teateroppsetninger som Orlando på Rogaland Teater og Som dere vil på Nationaltheatret, og publikumsfavoritten Peer Gynt på Gålå. Nå skal hun gi oss en ung og frisk versjon av Romeo og Julie, med Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum som de unge elskende – tro mot originalen og troløs mot alle som tror de kjenner historien!

Etter premieren på Nationaltheatrets hovedscene, skal Romeo og Julie med Riksteatret besøke 50 steder over hele landet.

Se video

  • – Det er noe alle vil kjenne seg igjen i

    Se intervju med skuespillerne Herbert Nordrum og Hanna-Maria Grønneberg om Romeo og Julie.

Produksjonslag

Produsent/teknisk produsent: Ola A. Neegaard.

Inspisient: Lars O. Brinch Gundersen. Lysdesigner: Agnethe Tellefsen. Informasjonsansvarlig: Monica Lindanger. Markedsansvarlig: Jan Lier. DKS-ansvarlig: Kari Nordberg Svendsby. Påkleder: Linda Braseth.

Pressebilde

Romeo og Julie

Herbert Nordrum og Hanna-Maria Grønneberg.

Foto: Trine Hisdal

Last ned bildet