Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Omvisninger for alle

En vandring i fotsporene til Ibsen, Bjørnson og Foss

Se alle ordinære omvisninger

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Nationaltheatret er et spennende hus å vandre rundt i – her sitter det mye dramatisk historie og mange festlige fortellinger i veggene. 

Omvisningen tar deg med til noen av teatrets unike rom og scener. Du får også bokstavelig talt gå i Ibsens og Bjørnsons fotspor og høre spennende historier fra teatrets åpning i 1899, fra okkupasjonen under andre verdenskrig og fra i dag – for kanskje du lurer på hvordan et rehabilitert Nationaltheater vil kunne se ut i fremtiden? 

Ingen omvisning på Nationaltheatret er like! Omvisningen skjer på teatrets, kunstens og smittevernets premisser; sceneprøver eller sceneteknisk arbeid kan påvirke hvilken rute omvisningen tar. 

Vi arrangerer omvisninger på engelsk og norsk, samt omvisninger for barn, skoleklasser, lærergrupper, pensjonistlag og andre interessegrupper.

Velkommen på omvisning og se teatret fra innsiden!

Pris voksen: 140 kr.
Pris barn (til og med 18 år), skoleelev, student og honnør: 70 kr.

Alle er velkommen på omvisning. Nationaltheatret er et gammelt bygg og under omvisningene så er det dessverre noe begrenset tilgang til heis og andre hjelpemidler, har du spesielle behov si i fra på forhånd på epost: omvisning@nationaltheatret.no

Vi gjør også oppmerksom på at det dessverre ikke er mulig å ha med barnevogn på omvisningen.

Trygt teaterbesøk – viktig informasjon om smittevern:
Myndighetene har påbudt bruk av munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å holde én meters avstand og det ikke er fast plassering. Vi ber deg derfor bruke munnbind når du ankommer teatret og gjennom hele til omvisningen.