Hopp til innhold

Program

Vi byr på både klassikere og nyskrevne forestillinger. Opplev landets beste skuespillere på en av scenene våre i Oslo sentrum, på Torshov, Økern eller Løren.

Lasting...

Filtrere typen hendelser som skal vises i denne delen

Forestilling

En julefortelling

Den griske gjerrigknarken Scrooge får gjenferd på besøk, og lærer en viktig lekse om julens budskap i Dickens’ klassiker for hele familien.

Forestilling

Jeg er Sylv

Jeg er Sylv er en ekspressiv og drømmeaktig forestilling om den legendariske poeten Sylvia Plaths liv og altfor tidlige død.

Forestilling

Nibelungens ring

I høst kan du oppleve Richard Wagners berømte epos om ringens forbannelse i en original teaterversjon i Kanonhallen.

Forestilling

Flukt

Intenst og mektig drama om kampen for kjærligheten og menneskeligheten når krigens tåke truer. Hvem kan du stole på når du er på flukt?

Forestilling

Jane Eyre

Romanklassikeren Jane Eyre i en scenisk versjon full av heftige følelser, tordenskrall og uhyggelige hemmeligheter – pakket inn i en estetisk eksplosjon.

Forestilling

Imperium delendum est

Et knippe sanger, dikt, bekjennelser, forbannelser og en vits ble satt sammen av teatertruppen Lesya Ukrainka etter Russlands invasjon, som en måte å bearbeide den nye virkeligheten i Ukraina på.

Forestilling

Hamlet

Opplev Hamlet , teaterhistoriens største klassiker, i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Forestilling

Julemiddag

Nationaltheatrets juleklassiker er tilbake på Amfiscenen! Bordet dekkes til en julemiddag der hundre år utspiller seg i løpet av én kveld.

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Omvisning
Vestibyle

Omvisning for alle

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!

Omvisning
Vestibyle

Alice-omvisning

Nesten sånn som Alice reiser rundt i sitt Vidunderland, kan du få bli med og se hva som skjuler seg både på og bak teaterscenen.

Lær mer

Podkast

Lytt til teatrets podkast

I Nationaltheatrets podkast «Teaterprogrammet» kan du gå i dybden på forestillinger og tematikk som utspiller seg på teatrets scener.

Les mer
Sceneoversikt

Våre scener

Visste du at Nationaltheatret består av flere scener, som er plassert over hele byen? Her kan du bli kjent med dem.

Les mer
Omvisning

Gruppeomvisninger

Her kan du bestille en eksklusiv omvisning for din gruppe – enten det er for en skoleklasse, vennegjengen eller for din bedrift. 

Les mer

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Lasting...