Hopp til innhold
125 år

Fotograf: Øyvind Eide

En gruppe står på Hovedscenen og ser opp i taket

Gruppeomvisninger

Her kan du bestille en eksklusiv omvisning for din gruppe – enten det er for en skoleklasse, vennegjengen eller for din bedrift. 

En omvisning på Nationaltheatret er en spennende aktivitet, som kan tilpasses din gruppes behov og ønsker. Maks antall på våre gruppeomvisninger er 25 personer. Unntak gjelder for skoleklasser, her er maks antall 30 personer.

Ønsker du å bestille privat gruppeomvisning for skoleklasser, lærergrupper, seniorgrupper, kollegaer, bursdagsselskap eller vennegjengen, fyll inn skjemaet under eller send e-post til omvisning@nationaltheatret.no 

Send oss dine ønsker og behov: Hvilke dager og tidspunkt er det aktuelt for deg å ha privat omvisning? Kanskje du og gruppen din skal se en forestilling hos oss senere? Da kan vi skreddersy omvisningen din, der omviser forteller og viser frem mer fra forestillingens scenografi og lignende. Kanskje du som lærer jobber med Ibsen i undervisningen? Da kan vi tilby en Ibsen-omvisning for deg og dine elever, som et spennende tillskudd til skolearbeidet.

Meld på en gruppe til omvisning