Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Fotograf: Øyvind Eide

Gruppeomvisninger

Her kan du bestille en eksklusiv omvisning for din gruppe – enten det er for en skoleklasse, vennegjengen eller for din bedrift. 

En omvisning på Nationaltheatret er en spennende aktivitet, som kan tilpasses din gruppes behov og ønsker. Maks antall på våre gruppeomvisninger under korona-tiden er 20 personer. Unntak gjelder for skoleklasser, her er maks antall 30 personer.

Ønsker du å bestille privat gruppeomvisning for skoleklasser, lærergrupper, seniorgrupper, kollegaer, bursdagsselskap eller vennegjengen, send e-post til omvisning@nationaltheatret.no 

Send oss dine ønsker og behov: Hvilke dager og tidspunkt er det aktuelt for deg å ha privat omvisning? Kanskje du og gruppen din skal se en forestilling hos oss senere? Da kan vi skreddersy omvisningen din, der omviser forteller og viser frem mer fra forestillingens scenografi og lignende. Kanskje du som lærer jobber med Ibsen i undervisningen? Da kan vi tilby en Ibsen-omvisning for deg og dine elever, som et spennende tillskudd til skolearbeidet.

Trygt teaterbesøk – viktig informasjon om smittevern:
Myndighetene har påbudt bruk av munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å holde én meters avstand og det ikke er fast plassering. Vi ber deg derfor bruke munnbind når du ankommer teatret og gjennom hele omvisningen.