Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Barneomvisninger

En vandring bak kulissene – skreddersydd for de minste.

Se alle barneomvisninger

Ser du etter noe å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Nesten som detektiver sniker vi oss gjennom teatret, og du får oppdage hva som skjuler seg bak scenen og høre morsomme historier om hvordan forestillinger blir til. Du får se nærmere på rekvisitter, scenografi og kostymer, og oppleve det store, gamle Nationaltheatret slik publikum sjelden får.

Barneomvisninger passer for barn mellom ca. 4–16 år, og våre erfarne omvisere tilpasser omvisningen til de ulike aldre som barna på omvisningen har. 

Barneomvisningene er omvisninger eksklusivt for barn og unge, alle besøkende over 18 år må komme i følge med barn. Omvisningen er tilrettelagt for barn med medfølgende voksne – alle, både stor og liten, trenger billett.

Pris voksen: 140 kr.
Pris barn (til og med 18 år), skoleelev, student og honnør: 70 kr.

Alle er velkommen på omvisning. Teatret er et gammelt bygg med noe begrenset tilgang til heis og andre hjelpemidler, har du spesielle behov, si fra på forhånd på e-post: omvisning@nationaltheatret.no

Vi gjør også oppmerksom på at det dessverre ikke er mulig å ha med barnevogn på omvisning.

Omvisninger på Nationaltheatret skal oppleves trygge. Vi tar hensyn til smittevern og ber publikum opprettholde regelen om én meters avstand gjennom hele rundturen.