Barneomvisninger

En vandring bak kulissene – skreddersydd for de minste.

Se alle barneomvisninger

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

På barneomvisning er vi nesten som detektiver – vi sniker oss gjennom teatret, og oppdager hva som skjuler seg bak scenen og hører morsomme historier om hvordan forestillinger blir til. Du får også se nærmere på rekvisitter, scenografi og kostymer, og du får oppleve det store, gamle Nationaltheatret slik publikum sjelden får.

Barneomvisninger passer for barn mellom ca. 3 og 16 år, og tilpasses alderen på dem som til enhver tid er med. 

Barneomvisningene er eksklusivt for barn og unge, alle besøkende over 18 år må komme i følge med barn. Omvisningen er tilrettelagt for barn med medfølgende voksne – alle, både stor og liten, trenger billett.

Pris barn (til og med 18 år), skoleelev, student og honnør: 70 kr.

Pris voksen: 140 kr.

Alle er velkommen på omvisning. Teatret er et gammelt bygg med noe begrenset tilgang til heis og andre hjelpemidler, har du spesielle behov, si fra på forhånd på e-post: omvisning@nationaltheatret.no

Velkommen til et trygt teaterbesøk! Vi følger Oslo kommunes anbefalninger om smittevern og anbefaler bruk av munnbind dersom 1-meters reglen ikke kan opprettholdes gjennom omvisningen.

Vi gjør også oppmerksom på at det dessverre ikke er mulig å ha med barnevogn på omvisning.