Hopp til innhold

Fossrevyen 2019: «Fossrevyen ON ICE»

Opplev årets beste skolerevy på Hovedscenen!

«Et eventyrlig show (…) Fossrevyen bobler over av overskudd og kreativitet.»
Aftenposten

Årets skolerevy inntar teatret!

Beinhard jobbing. Vanvittig talent. Høye ambisjoner.

Hvert år legges det ned hundrevis av arbeidstimer, blodslit og engasjement i å lage skolerevy. Skolerevy er for mange starten på en karriere som scenekunstner. Derfor har vi de siste årene latt den beste revyen fra de videregående skolene i Oslo-området overta Hovedscenen på Nationaltheatret.

Dette gjør de i år igjen, fordi vi tror på ung kreativitet, ambisjon og entusiasme – i godt samarbeid med vår sponsor OBOS.

Årets skolerevy er Fossrevyen 2019: «Fossrevyen on ice».

Denne forestillingen er ikke lenger i spill. Trykk her for å se alle aktuelle forestillinger.

Ble spilt 25. april 2019 på Hovedscenen.

I samarbeid med: OBOS

Juryens begrunnelse:

«Årets revyvinner har ett klart mål: Den vil underholde. Og det får de til. Det er en hyllest til revysjangeren og til hvorfor det er viktig med et show i livet, selv når du føler deg trett og lei av verden utenfor.

Årets vinner er en tradisjonell revy, men den føles likevel både subtilt satirisk og forfriskende original. Lillefinalen er et av årets store høydepunkter, og kunne absolutt vært på Broadway. Resten av revyen har masse hjertevarme og hysterisk morsomme sketsjer. Årets vinner er gjennomført «nice», det er Fossrevyen on Ice

Video

 • Se teaseren!

  Se teaservideoen som Fossrevyen har laget til årets skolerevy «Fossrevyen on Ice».

Medvirkende

 • Revysjefer

  Birgit Johanne Mangersnes, Adam Manthey Steen Hølmebakk og Fanny Nordhagen Hamran.

 • Instruktører

  Bendik Hvoslef-Eide, Arjan Nilsen og Iver Asp.

 • Kor

  Sebastian Eikeland, Cordelia Mjaaland-Lind, Filip Bragee Ramberg, Hedvig Geiran, Kari Kulid Dragsund, Karl Albrigtsen, Mathilde Storm, Nadine Philipson, Oliver Normann, Patrick Makosir og Simen Solberg Skorpen.

 • Band

  Sveinung Hoel Bjorå, Harald Haugland, Julian Salole, Ari Sigurdarson, Birk Landaas, Christian Berlin, Emil Borgen, Erlend Markhus, Halvor Brunt, Magne Nyberg, Maria Valland Lund, Mikkel Amundsen, Sol Loennecken og Stian Wiig.