Main menu and utilities

Main menu

Nesbø på 90 minutter

Av Liv Gulbrandsen, etter Jo Nesbøs bøker om Harry Hole.

Kriminelt morsom dissekering av Harry Holes heltedåder

Bli med når Liv Gulbrandsen danser en feministisk rumba med Jo Nesbøs nasjonalhelt Harry Hole på Nationaltheatrets hovedscene.

Jo Nesbø regnes som en av verdens fremste krimforfattere. Han har solgt over 30 millioner bøker og har blitt oversatt til mer enn 50 språk. Han er elsket av kritikere og publikum, som ikke får nok av den alkoholiserte politimannen og nasjonalhelten Harry Hole, som bor på Bislett i Oslo og løser de mest sadistiske og bestialske mord.

En som også har latt seg fascinere er forfatter og programleder Liv Gulbrandsen. Hun har tidligere gjort stor suksess med sine feministiske gjenfortellinger av litterære verk og høstet blant annet strålende mottagelser da hun pisket publikum gjennom Fifty shades of Gray-trilogien for fulle hus på Nationaltheatret i fjor høst.

Nå har hun gitt seg i kast med Nesbøs elleve bøker om den forfyllede superetterforskeren – og spørsmålene har allerede tårnet seg opp: Hvordan kan en kvinne hvile brystet på bilrattet og kjøre bil samtidig? Er Harry Hole skikkelig smart eller skikkelig kort? Hvem er egentlig kvinnene i Harry Holes liv? Hva tenker de? Hvorfor er de ofte nakne? Og døde?

Denne forestillingen er ikke lenger i spill. Klikk her for å se alle aktuelle forestillinger.

Av og med Liv Gulbrandsen. Musikalske innslag ved Lerskallen & Langeland Camping.