Main menu and utilities

Main menu

Min Side
Handlekurv

For skoler

Gjør teater til en del av undervisningen – ta med klassen din på forestilling og benytt vårt rike studiemateriell til forarbeid og etterarbeid i klasserommet.

Teater kan enkelt bli en del av skolehverdagen! Gjennom lærerike arrangementer og et rikholdig skolemateriell tilknyttet forestillingene som settes opp, kan du og elevene lære å bruke teater som verktøy i undervisningen og på en spennende måte bli kjent med både ny og klassisk dramatikk.

Vi har sterkt reduserte priser på alle forestillinger og skoleomvisninger for elevgrupper. Hver 16. elevbillett gir én fri lærerbillett. Send gjerne en e-post til salg@nationaltheatret.no hvis du har spørsmål om billetter.

Hva skjer for skolene på teatret akkurat nå?

På grunn av koronapandemien og smittevern er alle aktiviteter som krever fysisk oppmøte på teatret avlyst inntil videre. 

Men Nationaltheatret tilbyr en rekke spennende og lærerike digitale aktiviteter som lærere kan gjennomføre i klasserommet sammen med elevene.

National Digital

Forestillingene på vår digitale scene National Digital er nå tilgjengelig for skoleklasser. Nærmere informasjon om forestillingene og billettkjøp finner du i lenken under.

 

Se forestillinger i klasserommet

Nå kan du se digitale produksjoner av blant annet Vildanden og Et dukkehjem sammen med klassen din. Alle Nationaltheatrets digitale forestillinger er tilgjengelig for bruk i klasserommet. 

Se utvalget

Den kulturelle skolesekken

Nationaltheatret samarbeider med Den kulturelle skolesekken (DKS). Her kan du se hvilke forestillinger som tilbys i ditt fylke:

DKS Oslo

DKS Innlandet

DKS Viken

Hva er DKS?