Main menu and utilities

Verdiløse menn rider igjen!

«2000-tallets beste teateroppsetning» er endelig tilbake – ti år etter den legendariske urpremieren på Jokke-mussikalen Verdiløse menn.

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstaterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etter hvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet.

Slik åpner Verdiløse menn, Christopher Nielsens musikal, der låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig kameratskap. Stort lenger off Broadway går det neppe an å komme!

Verdiløse menn gikk sin seiersgang på Torshovteatret i 2008. Nå tas forestillingen opp igjen i anledning tiårsjubileet, til glede for nye og gamle fans. Her møter vi Christopher Nielsens situasjoner, stemninger og karakterer både fra Slipp Jimmy fri! og tv-serien To trøtte typer.

Christophers bror Joachim Nielsen (1964–2000) var frontfigur i både Jokke & Valentinerne og seinere i Tourettes og har etterlatt seg et særdeles fargerikt låtmateriale, som kler Christophers historie usedvanlig godt.

Regissør Anders T. Andersen har blant annet gjort seg bemerket som regissør og forfatter. Verdiløse menn var hans debut som teaterregissør.

Sagt om forestillingen

Anmeldelser

 • Terningkast seks

  «Tiårets beste oppsetning»

  VG
 • «Verdifulle menn»

  Dagens Næringsliv
 • Terningkast fem

  «En nærmest perfekt symbiose av Christopher Nielsens rå tegneseriehumor og avdøde bror Joachims utlverende rockerapporter fra den jordiske skjærsild.»

  Aftenposten
 • Terningkast fem

  «Verdiløse menn er en Oslo-musikal av den oppriktige sorten. Ærlig, ellevill, morsom og trist.»

  Dagbladet

GJØR TEATERKVELDEN KOMPLETT MED ET RESTAURANTBESØK

BORDBESTILLING

Bestill bord før forestillingen på Grand Café eller Paleet.

Bestill bord
Grand Café

Opplev også ...

Personer steder og ting

En farlig coctail av løgner, roller og rus – med Ine Jansen i hovedrollen. Spilles på Amfiscenen fra 10. februar.

Les mer og kjøp billetter her
Personer, steder og ting