Hopp til innhold
125 år
Gard Eidsvold

Gard B. Eidsvold

Skuespiller

Gard Bjørnstjerne Eidsvold har arbeidet som skuespiller siden 1988 og deltatt i nærmere 40 teaterproduksjoner og 80 filmer og TV-serier i større og mindre roller.

Han har vært knyttet til Teater Ibsen, Agder Teater, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Nationaltheatret fra 1998 til 2009. Eidsvold stiftet i 1996 Oslo Moderne Teater, som har produsert seks teaterproduksjoner. Han vant i 1998 Heddaprisen for beste forestilling sammen med Yngve Sundvor for Sult i et samarbeide mellom Nationaltheatret og Oslo Moderne Teater.

Eidsvold er også regissør, scenograf og manusforfatter. Han vant Gullruten som beste skuespiller i 2010. Siden 2005 har Juni Dahr og Eidsvold reist rundt i Norge med låveversjonen av Markens Grøde, dramatisert og regissert av Sundvor. Forestillingen er spilt 140 ganger siden 2005 for fullsatte låver i hele landet og spilles fremdeles.

Eidsvold er i dag også produsent og skuespiller ved Statsteatret og regissør, produsent og skuespiller i Det Nye Teaterkompaniet.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...