Nationaltheatret i julekule

Fotograf: Nationaltheatret

Den aller fineste julegaven

Hva skal du gi i julegave til kjæresten, svigerfar, mamma – eller den som har alt? En kveld på Nationaltheatret, vel!

Rød fløyel, lysekrone, gull og marmor. Forventninger, felleskap og forunderlige opplevelser. Et glass i pausen, den gode samtalen, forflytning og ettertenksomhet. En kveld på Nationaltheatret – det må være den aller fineste julegaven?

Er det én ting mange av oss har savnet i koronaåret som snart er passé, så er det å dele gode kultur- og teateropplevelser. Etter lang tid med sosial distansering og et kulturliv preget av koronarestriksjoner, gleder vi oss til å nærme oss normalen i løpet av 2021. Hva passer vel ikke da bedre enn å gi et gavekort fra Nationaltheatret i julegave?

Kjøp gavekort her.

Et bredt program

Lurer du på hva du skal gi til kjæresten, til svigerfar, mamma, tante- og onkelbarna – eller til gode kolleger og ansatte? For ikke å snakke om den kresne, den spenningssøkende, den litterære eller hun som alltid er ute etter en god latter? Hva med han som har alt? På Nationaltheatret har vi et bredt program; ikke alt er for alle, men alle kan alle finne noe for seg. 

Våren 2021 spiller vi både bitende samtidssatire, store teaterklassikere og eksistensiell samtidsdramatikk. Her er det bare å velge og vrake!

Les mer om vårens forestillinger her.

Skap minner

Visste du forresten at vi har omvisninger på teatret? Og egne omvisninger for barn? Perfekt, dersom du er på utkikk etter en rimelig gave, som ikke blir liggende i skuffen. Og veldig gøy å oppleve Nationaltheatret fra innsiden, nå før teatret stenger for rehabilitering. 

Les mer om omvisninger og andre arrangementer her. 

Gjør noe sammen, utvid horisonten, skap minner og få et lite løft i hverdagen. Gi et gavekort på den gode teateropplevelsen i julegave. Du er garantert applaus!

Kjøp gavekort

Del julegleden!

Et gavekort på Nationaltheatret er gyldig i to år. Du bestemmer selv beløpet, og du kan få gavekortet pent pakket inn.

Kjøp gavekort her