Main menu and utilities

Gratulerer

Av og med Else Kåss Furuseth.

Else Kåss Furuseth i Gratulerer
 • Else Kåss Furuseth i Gratulerer

Else er tilbake!

Sikre deg billetter

Her er de neste spilledatoene:

 • Fredag 12. Jan

  20:00

 • Lørdag 13. Jan

  18:00

 • Lørdag 13. Jan

  20:00

  Få billetter
 • Tirsdag 16. Jan

  19:00

 • Tirsdag 16. Jan

  21:00

  Få billetter
Se alle datoer

Feelgood og Nationaltheatret presenterer Gratulerer.

Urpremiere 12. januar på Amfiscenen.

Regissør: Arvid Ones.

Gratulerer, du lever

Else Kåss Furuseth er tilbake på teaterscenen med ny tabukomedie om det å være god nok akkurat som du er, selv om du er ganske ræva.

Det siste broderen gjorde før han tok livet sitt, var å gi meg en badevekt og sa at jeg måtte gå til psykolog. Han sa at hodet mitt var en gassballong og at jeg alltid måtte trille sykkelen over fartsdumper for ellers ville det eksplodere. Uansett, jeg har avfeid å gå til psykolog, fordi jeg i all hemmelighet har tenkt på mange av dem som går i terapi som jålete.

Se og Hør spurte: «Du har ikke tenkt på å ta livet ditt, du da?» «Nei, ikke før nå», lo jeg. Seks år etter at storebroren min døde, bestemmer jeg meg for å følge hans råd. Jeg oppsøker en psykolog, bare for å være helt sikker på at hodet ikke eksploderer.

I Gratulerer undersøker komiker Else Kåss Furuseth om det er mulig å være god nok akkurat som du er, selv om du er ganske ræva. Monologen, også denne i regi av Arvid Ones, er oppfølgeren til braksuksessen Kondolerer, en komedie om selvmord, en hyllest til livet etter å ha mistet mor og bror i selvmord.

Kondolerer hadde urpremiere på Torshovteatret i 2011, og årene etter ble forestillingen satt opp på Amfiscenen og Hovedscenen, før den reiste på norgesturné. Forestillingen bidro til at Else Kåss Furuseth fikk tildelt Wenche Foss´ Ærespris i 2012.

 

Se video om forestillingen

 • Bekmørk hyllest til livet

  Se intervju med Else Kåss Furuseth.

  Gratulerer