Hopp til innhold

Rett etter forestillingen De må føde oss eller pule oss for å elske oss, kan du på utvalgte datoer få med deg denne salong-serien. Andre arrangement: Berøringsangst.

Ikke i salg

Salong-serie: Berøringsangst

Rett etter forestillingen De må føde oss eller pule oss for å elske oss, kan du på utvalgte datoer få med deg denne salong-serien. Andre arrangement: Berøringsangst.

Er det knyttet ubehag til å tolke og formidle temaer som rasisme og sexisme på teaterscenen? Hvordan setter vi oss inn i andres ståsted; vegrer vi oss for det? I denne samtalen tar vi tak i berøringsangsten i et flerkulturelt samfunn.

Salong-serien er et samarbeid mellom Nationaltheatret og den minoritetspolitiske tenketanken Minotenk, der paneldeltakerne tenker høyt og reflekterer rundt spørsmål som reiser seg i forestillingen De må føde oss eller pule oss for å elske oss.

Fra forestillingsteksten:

Tre kvinner snakker, diskuterer, krangler og hopper inn og ut av situasjoner, karakterer og problemstillinger. De ser ulikt på verden, men verdens blikk på dem oppleves ofte begrensende. Sceneteksten er en ordstrøm av humor, treffende formuleringer, sårbarhet, sinne og intensitet. Det handler om rasisme og seksualitet, lengsler og polarisering – og det evige ansvaret for andres blikk på en selv.

I salongen møter du:

  • Ole Johan Skjelbred, regissør av De må føde oss eller pule oss for å elske oss.
  • Seda Witt, skuespiller i De må føde oss eller pule oss for å elske oss.
  • Selome Emnetu, skuespiller i De må føde oss eller pule oss for å elske oss.
  • Lisa Esohel Knudsen, rådgiver i Minotenk og salongens samtaleleder.

Salongen skjer rett etter forestillingen og forestillingen varer til ca kl.21.15

Arrangmentet er gratis og åpen for alle, husk å melde deg på for å sikre deg plass. 

Salongen og forestillingen skjer på Torshovteatret.