Hopp til innhold
125 år
barn som leker teater

Barnas Kanonlørdag

Bli med på morsomme teateraktiviteter for hele familien i Kanonhallen på Løren!

Vi inviterer de aller minste barna til å være med og teaterleke i Kanonhallen på Løren! I høst spiller vi forestillingen Den fantastiske Mikkel Rev på Kanonhallen, og inspirert av denne historien inviterer vi med barna på en oppdagelsesreise ned i revehiet og inn i gangene under hiet - hva møter oss der?

Programmet med teaterformidleren starter presist og varer i 20 minutter, deretter blir det en times tid med ansiktsmaling, lek med kostymer og kreative reve-aktiviteter rundt aktivitetsbordet.

Arrangementet Barnas Kanonlørdag passer aller best for barn mellom 3 og 7 år, og forestillingen Den fantastiske Mikkel Rev passer best for barn fra 6 år og oppover.

Velkommen til å leke teater sammen med oss!

Visningstider
Fra til
Varighet og pauser
1 time og 30 minutter uten pause

Se forestillingen

Les om Kanonhallen

Kanonhallen på Løren

Kanonhallen på Løren

Kanonhallen var et tysk våpenverksted under andre verdenskrig. Nå har Nationaltheatret overtatt lokalet og fyller det med teater, servering, liv og røre. Målet er å gjøre Kanonhallen på Løren til Oslos nye samlingspunkt!

Les mer

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...