Hopp til innhold
125 år
Kanonhallen på Løren

Kanonhallen på Løren

Kanonhallen var et tysk våpenverksted under andre verdenskrig. Nå har Nationaltheatret overtatt lokalet og fyller det med teater, servering, liv og røre. Målet er å gjøre Kanonhallen på Løren til Oslos nye samlingspunkt!

Midt i Lørenbyen i Oslo, et lite steinkast fra t-banen, mellom boligblokker, kafeer og den populære Peer Gynt-parken, ligger Kanonhallen. Dette er et gammelt, rustikt og verneverdig industrilokale, som under andre verdenskrig ble brukt til reparasjoner av kanoner tilhørende den tyske marinen. Og før den tid, lå ammunisjonsfabrikken Norma i området, oppkalt etter Vincenzo Bellinis opera Norma fra 1831, fordi en av fabrikkens grunnleggere var operaentusiast.

En moderne scene

Nå er våpnene er kastet ut en gang for alle, men ikke entusiasmen for kunst og kultur! I de seneste årene har Kanonhallen vært et kulturhus, og nå har Nationaltheatret overtatt lokalet. Vi lager en topp moderne scene med plass til 350 publikummere. Her kan små og store oppleve banebrytende scenekunst og teaterformidlingsarrangementer.

OVI_7679.jpg

OVI_7773.jpg

OVI_8138.jpg

Hvor finner jeg Kanonhallen?

Kanonhallen ligger midt i Lørenbyen, mellom Peter Møllers vei 2 og Lørenparken. Adressen er Peter Møllers vei 4b, 0585 Oslo.

Vis i kart

Kollektivtrafikk

T-bane: Ta linje 4 til Løren stasjon, velg utgangen mot Løren torg. Derfra er det ca. tre minutters gange til Kanonhallen.
Nærmeste trikkestopp: Sinsen terrasse.
Nærmeste busstopp: Lørenvangen.

Parkering

Det er parkeringsplass mot avgift for besøkende, eller gateparkering.

Servering og åpningstid

I foajéen kan du kjøpe snacks og forfriskninger. Snacks og kald drikke kan tas med inn i salen og nytes under forestilling. Serveringen åpner én time før forestilling.

Aktuelle forestillinger i Kanonhallen

Laster...
Portretter av tre kvinner mot fargerik bakgrunn

I vårt sted

Ny kritikerfavoritt fra Arne Lygre

Collage med fem personer

Hedda Gabler

Når vekten av livet treffer deg

Collage med fem personer

Et dukkehjem

Livet kan ikke leves om igjen 

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...