Hopp til innhold
125 år
DJs på Økernsenteret

DJ-rekke

Velkommen til DJ-rekke på Økernsenteret! 

I løpet av våren har vi fått inn en gjeng med DJs som passer rett inn i Døden på Oslo S: De skal spille låter som hyller utskuddene i samfunnet og som får blodet til å pumpe. Du får høre hip hop, rock og punk, elektronisk musikk og sjømannsviser fra hele verden.

Våre DJs spiller etter forestilling på utvalgte kvelder. Få med deg Amika Fendi, Don Dana x Muluken Tabo, Kong Halvor, Maciek (Kvelertak) og Mimir Kristjansson!

Visningstider
Fra til
Varighet og pauser
2 timer
Advarsler
DJ-kvelder er gratis og åpen for alle. På de aktuelle DJ-kveldene åpner døra kl. 21.30 på torsdag/fredag og kl. 20.30 på lørdag.

DJ-rekke på Økernsenteret

Amika Fendi_til_WEB.jpg

𒀭unnaki (Amika Fendi)

Fredag 17. mars kl. 21.30

𒀭unnaki (Amika Fendi) fra Syria og Stavanger er en tenker og kunstner som uttrykker seg gjennom ord, stil og elektronisk musikk. Innerst inne er han aktivist, han står bak flere av klubbscenene i Oslos undergrunn. Nå leker han seg med DJing. Få med deg 𒀭unnakis helt egne østblokk-swag denne kvelden!

Muluken Tabor_til WEB.jpg

Don Dana x Muluken Tabor

Torsdag 23. mars kl. 21.30

Dana Jdid aka Don Dana er tilbake etter å ha lagt opp som DJ, og hun slår seg denne kvelden sammen med Muluken Tabor fra Merkatå Bruktbutikk. De ble venner etter at Muluken fikk beskjed om at han blir kastet ut av butikken han har drevet i 15 år i Grønlandsleiret. Denne kvelden feirer de vennskapet sitt med toner fra Vest-Afrika, og hvem vet hva Muluken har på lager til oss?

Kong_Halvor-til WEB.jpg

Kong Halvor

Lørdag 22. april kl. 20.30

Kong Halvor spiller ekte tidsriktig hiphop, rock og punk som får blodet til å pumpe og pekefingern til å gå rett i været.

Maciek (Kvelertak)-til WEB.jpg

Maciek

Fredag 5. mai kl. 21.30

Maciek spiller et utvalg av kuraterte punk- og rockelåter for å sette stemningen og tidsånden for kvelden, en hyllest til utskuddene i samfunnet.

Mimir Kristjansson-til WEB.jpg

Mimir Kristjansson

Lørdag 10. juni kl. 20.30

Mimir Kristjansson spiller folkelige sanger og sjømannsviser fra hele verden. Det blir Kim Larsen, Erik Bye og ikke minst islandske sanger som ingen i Norge kan navnet på.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png