Hopp til innhold

På scenekanten med Kathrine Nedrejord og Midia Hamedi er utsatt, vi kommer tilbake med ny dato for samtalen.

Ikke i salg

På scenekanten: Vi hjemløse. OBS: ARRANGEMENTET ER UTSATT

På scenekanten med Kathrine Nedrejord og Midia Hamedi er utsatt, vi kommer tilbake med ny dato for samtalen.

Møt husdramatiker Kathrine Nedrejord i etterkant av forestillingen Vi hjemløse.

Nedrejord vil fortelle om hva som er hennes drivkraft som dramatiker og hvorfor hun lar seg engasjere av historiene til marginaliserte grupper. Hun vil også fortelle om hva som inspirerte henne til å skrive Vi hjemløse, der vi møter en familie som prøver å stable seg på beina i et nytt land etter å ha rømt fra krig.

Hvordan er det å miste alt man har bygd opp i hjemlandet? Hva skjer når barna plutselig skjønner mer av språket og kulturen enn foreldrene? Hvordan kan samfunnet forebygge at traumatiske erfaringer snur opp ned på en families relasjoner til hverandre?

Sammen med Kathrine Nedrejord får du også møte en av stykkets inspirasjonskilder, Midia Hamedi, som selv sitter på lignende erfaringer, jobber som sosialkonsulent på legevakten, og i sitt arbeid møter mennesker som sliter med senvirkninger og traumer fra krig.

Arrangementet skjer i Malersalen og rett etter forestillingen 24.mars er ferdig, og tidspunktet 21.30 kan derfor endre seg noe. Husk å hente ut egen fribillett til arrangementet for å sikre deg plass.

Velkommen!