Hopp til innhold
125 år

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan fortellingen om Den kjempestore pæra er blitt til teater!

På denne barneomvisningen får du bli med bakom scenen og titte nærmere på kulissene og kostymene til Den kjempestore pæra, og kanskje får du også høre noen teater-hemmeligheter fra forestillingen om hvordan den har blitt til!

I tillegg, og som på alle omvisninger hos oss, får du også bli med gjennom teatret og innom den gøyale teaterutstillingen med kostymer og rekvisitter. Bli med og opplev det store, gamle Nationaltheatret slik publikum sjelden får.

Pæra-omvisningene skjer utvalgte lørdager kl. 11.00 og varer i 45 minutter.

Alle er velkommen på omvisning. Teatret er et gammelt bygg med noe begrenset tilgang til heis og andre hjelpemidler, så dersom du har spesielle behov, si ifra på forhånd på epost: omvisning@nationaltheatret.no

Pris barn (til og med 18 år), skoleelev, student og honnør: 70 kr.
Pris voksen: 140 kr.

Pæra-omvisningene er omvisninger eksklusivt for barn og unge, alle besøkende over 18 år må komme i følge med barn. Omvisningen er tilrettelagt for barn med medfølgende voksne, alle, både stor og liten, trenger billett.

Vi gjør oppmerksom på at det dessverre ikke er mulighet til å ha med barnevogn på omvisning.

Trygt teaterbesøk – viktig informasjon om smittevern:
Myndighetene har påbudt bruk av munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å holde én meters avstand og det ikke er fast plassering. Vi ber deg derfor bruke munnbind når du ankommer teatret og gjennom hele til omvisningen. Barn under 13 år trenger ikke å bruke munnbind.

Visningstider
Scener
Vestibyle