Main menu and utilities

Main menu

Handlekurv

Omvisninger

Bli med på en omvisning og opplev Nationaltheatret før vi stenger for rehabilitering!

Nationaltheatret er et spennende hus å vandre rundt i. Her sitter det mye dramatisk historie og festlige fortellinger i veggene.

Vi tilbyr ulike kategorier omvisninger; omvisning for alle, barneomvisning, og mens vi spiller Ibsen og Pæra; Ibsen-omvisninger og Pæra-omvisninger.

Trygt teaterbesøk - viktig informasjon om smittevern.

Myndighetene har påbudt bruk av munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å holde én meters avstand og det ikke er fast plassering. Vi ber deg derfor bruke munnbind når du ankommer teatret og gjennom hele omvisningen. 

Omvisningen tar deg med rundt på teatret der du får oppleve teatrets unike rom, sal og scene. Du får høre om teaterhverdagen tilbake til starten i 1899 med Ibsen og Bjørnson, og få et innblikk i teaterdriften i dag under korona-tiden. Kanskje lurer du på hvordan et rehabilitert og modernisert Nationaltheater vil kunne se ut i fremtiden? I tillegg får du i høst også se nærmere på rekvisitter, parykker og kostymer i våre unike og detaljrike teaterutstillinger!

Ingen omvisning på Nationaltheatret er like! Omvisningen skjer på teatrets og kunstens premisser - sceneprøver eller sceneteknisk arbeid kan påvirke hvilken rute omvisningen tar. 

Vi arrangerer åpne omvisninger på lørdager og noen hverdager, kjøp enkeltbillett her under.

Ønsker du privat gruppe-omvisning for skoleklasser, lærergrupper, seniorgrupper, kollegaer, bursdagsselskapet eller vennegjengen, send epost og book egen omvisning her.