Hopp til innhold

Ung Workshop-rekke

Ungt Crew inviterer deg til Ung Workshop på Økernsenteret i forbindelse med Døden på Oslo S.

Velkommen til Ung Workshop – en serie gratisarrangementer arrangert av Ungt Crew. Her kan unge mennesker utforske og lære om ulike kunstformer som dans, poesi, impro og graffiti.

Deltakere vil få innføring av profesjonelle. Vi tilbyr også muligheten til å delta på debatt og klesbyttemarked.

Ung Workshop er en del av formidlingsprosjektet rundt Døden på Oslo S og gir en unik mulighet til å utforske din kreative side og møte likesinnede!

Visningstider
Fra til
Advarsler
Ung Workshop er gratis og passer for deg mellom 15 og 20 år. Dørene åpner kl. 12.00, og arrangementet varer i tre timer.

Ung Workshop-rekke

Slampoesi og åpen mic

Lørdag 1. april kl. 12.00–15.00

Ungt Crew arrangerer workshop om slampoesi på Økernsenteret. Her kan du lære kreative skriveteknikker av en proff og hvordan du kan bruke stemme og kroppsspråk til å forsterke budskapet ditt. Slampoesi er en form for poesi som fokuserer på å formidle budskapet ditt med lidenskap og energi, og i denne workshopen vil du lære å virkelig fange publikums oppmerksomhet!

Kunstfremvisning

Lørdag 15. april kl. 12.00–15.00

Er du en ung kunstner som ønsker å vise frem talentet ditt? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på å se hva unge kreative mennesker i Oslo har å by på? Da er dette arrangementet for deg! Vi inviterer alle unge kunstnere og kreative sjeler til å vise frem arbeidet sitt på en åpen plass på senteret. Du får eksponering og feedback på kunsten din, inspirasjon og muligheten til å møte likesinnede. Du er også velkommen til å bare gå rundt og nyte utstillingen. Dette er en unik mulighet til å oppdage unge talenter og støtte den lokale kunstscenen i Oslo. Ikke gå glipp av sjansen til å utforske og oppleve kunst på Økernsenteret med Ungt Crew!

Graffiti

Lørdag 22. april kl. 12.00–15.00

Er du interessert i street art og graffiti? Da er Ungt Crews graffiti-workshop noe for deg! Her kan du komme og utforske din graffitistil og nye teknikker i Oslos kuleste lokale! Du møter andre street art- og graffiti-interesserte mennesker og får utforske stilen din i et kreativt rom. Vi stiller med en profesjonell grafittikunstner som kan veilede deg. Det blir musikk, fete folk og god mat og drikke til salgs.

Klesbyttemarked

Søndag 23. april kl. 12.00–15.00

Ungt Crew presenterer Klesbyttemarked! Denne søndagen vil Økernsenteret bli fylt med kule klær, folk og musikk for et klesbyttemarked. De fleste av oss har skap fylt av ting vi aldri bruker, så hvorfor ikke bytte dem ut med noe du faktisk kommer til å bruke, helt gratis? Ta med deg alt av klær, sko og tilbehør og bytt disse mot andres gamle skatter! Ikke minst får du mulighet til å henge i Oslos kuleste teaterlokale, bestille deg noe mat og drikke og henge med venner. Håper vi sees!

Pop-up vintage

Lørdag 29. april kl. 12.00–15.00

Ungt Crew presenterer pop-up vintage! I samarbeid med New York vintage, Robot Oslo, Ditto, Veloria vintage og Uff setter vi sammen den beste vintage-butikken i Oslo, på Økernsenteret.

Danseworkshop

Lørdag 27. mai

Ungt Crew inviterer til danseworkshop med proff instruktør. Slipp deg løs og lær noen kule trinn. Instruktøren har fordypelse i flere sjangere, så her blir noe for enhver smak. Workshopen er åpen for alle nivåer og skal bare være gøy. Ta med en venn eller flere. Kanskje dans er deres nye hobby?

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Una Brustad, Amelia Nwani, Abdirahmaan Hasan, Awo Hassan og Selma Greenberg Søderlind i Ungt Crew.

De presenterer egne UngKveld-er og UngWorkshop-er for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til Ungt Crew, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Fritt ord og Kulturrom.

Ungt Crew.jpg

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png