Hopp til innhold

UngKveld: Technoklubb

Ungt Crew bringer Berlin til Økernsenteret!

Økernsenteret vil bli fylt med fet musikk fra techno-duoen Skodde og er det perfekte stedet for en technoklubb med kul innredning og heftig lys! Slipp deg løs med folk fra hele Oslo og la technomusikken pumpe gjennom kroppen. 

I Oslo finnes det få til ingen technoklubber som har aldersgrense under 21 år. Derfor lager Ungt Crew en technoklubb tillat for unge under 21 år.  

Vi gjør oppmerksom på at arrangementet har 18 års aldersgrense.  

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement for deg mellom 18 og 25 år Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 22.00 og stenger kl. 02.00.

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Abdirahmaan Hasan, Amelia Nwani, Awo Hassan, Selma Greenberg Søderlind og Una Brustad i Ungt Crew.

Ungt Crew presenterer egne kvelder og workshops for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til crewet, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Fritt ord.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!