Hopp til innhold

UngKveld: Silent Disco

Dans som om morgendagen ikke finnes, med DJ-er rett i øret – en unik interaktiv opplevelse!

Silent Disco er en superkul fest for unge, arrangert av Ungt Crew i forbindelse med teaterstykket Døden på Oslo S. Det er en DJ som spiller musikk, og man kan bytte mellom tre forskjellige kanaler, så det er noe for alle. Vi stiller med hodetelefoner. Dette er en interaktiv opplevelse, som gir deg mulighet til å være en del av en unik klubbstemning uten å forstyrre naboene. Pluss at det er gratis for alle!

 

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement for deg mellom 15 og 25 år. Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 18.00 og stenger kl. 22.00.

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Abdirahmaan Hasan, Amelia Nwani, Awo Hassan, Selma Greenberg Søderlind og Una Brustad i Ungt Crew.

Ungt Crew presenterer egne kvelder og workshops for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til crewet, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Fritt ord.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!