Hopp til innhold

UngKveld: Punk

Sinna punkkveld med live band og open floor dancing.

«Vi spiller punk og er generelt sinna», skriver bandet Hudkreft om seg selv. Vi har huka dem inn til konsert på Økernsenteret og Døden på Oslo S. Det kunne ikke vært en mer perfekt match. 

Er du sinna på alt som er feil med samfunnet vi lever i? Digger du Hudkreft og andre bra band fra Oslos punkverden? Leter du etter et litt annerledes sted å henge med venner? Eller er du bare generelt nysgjerrig på hva som egentlig foregår der oppe på det nedlagte kjøpesenteret? Ta turen/banen/bussen til Økern i junikvelden og bli med på open floor dancing og konsert med selvproklamerte sinte punkere. Nevnte vi at det er helt gratis? 

 

 

 

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement for deg mellom 15 og 25 år. Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 19.00 og stenger kl. 23.00.

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Abdirahmaan Hasan, Amelia Nwani, Awo Hassan, Selma Greenberg Søderlind og Una Brustad i Ungt Crew.

Ungt Crew presenterer egne kvelder og workshops for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til crewet, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Fritt ord.

Dette er Hudkreft:

  • Leah Røkke, gitarist og vokalist
  • Stella Oter Lindeberg, trommeslager
  • Roksana Niebrzegowska, gitarist 
  • Johannes Granaas Danielsen, bassist

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!