Hopp til innhold

UngKveld: UNG KUNST

En uforglemmelig festivalkveld med crossover kunstuttrykk, musikk og dans.

Ungt Crew inviterer til festivalstemning  Økernsenteret, og det blir en kveld stappet full av kunst, musikk og dansing. Du får oppleve up-and-coming artister, pop-up utstillinger av unge Oslo-kunstnere, åpent dansegulv og en rekke DJ-er og band fra Oslos unge musikkscene.

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement for deg mellom 15 og 25 år. Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 19.00.

Band:

  • Gjenfødt Kultur
  • Iglo65

 

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Abdirahmaan Hasan, Amelia Nwani, Awo Hassan, Selma Greenberg Søderlind og Una Brustad i Ungt Crew.

Ungt Crew presenterer egne kvelder og workshops for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til crewet, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Fritt ord.

Ungt Crew.jpg

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!