Hopp til innhold

UngKveld: Battle & Jam

Ungt Crew inviterer til euforisk danseglede og dance battle på Økernsenteret.

Ungt Crew ønsker velkommen til heftig dans med god musikk. Det blir open style dance battle og jam med DJ og MC Yurleyley. Musikken spenner fra ulike sjangere som hip hop, funk, dancehall, house og breakbeats, men her er det selvsagt åpent for alle dansestiler.  

Alle som vil får mulighet til å slå seg løs i en open style danse battle. Én mot én konkurrerer mot hverandre, og tre profesjonelle dommere avgjør om du er videre til neste runde. Tar du utfordringen? 

Det blir også dansejam, hvor alle kan danse fritt og nyte den gode stemningen.

Vi ser frem til en eufori av danseglede – håper du er med oss!

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement. Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 17.30 og stenger kl. 21.00.

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Una Brustad, Amelia Nwani, Abdirahmaan Hasan, Awo Hassan og Selma Greenberg Søderlind i Ungt Crew.

De presenterer egne UngKveld-er og UngWorkshop-er for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til Ungt Crew, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Fritt ord og Kulturrom.

Ungt Crew.jpg

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png