Hopp til innhold

Konsert: Islandsgate

En sikker leverandør av fest og allsang

Islandgate leverer norskspråklig og melodiøs punkrock fra Oslo øst!

De ga ut debutplata si, en 11-låters hyllest til Vålerenga - klubben, bydelen og folka - i 2016. Et par fuktige skapunksingler, «Nakkeskuddet» og «Der hvor ølen smaker godt», fulgte i 2018, og livefavoritten «Fredo» ble sluppet våren 2020, før Johannes Joner brukte nedetida under pandemien til å skrive et musikalsk teaterstykke rundt en håndfull Islandsgate-låter. Forestillinga Byens Krone tok dem, etter fulle hus både på Vålerenga Vertshus og Centralteatret, til slutt helt til en internasjonal teaterfestival i Milano i november 2021.

Bandet jobber for tida med sin andre LP.

Islandsgate består av folk som tidligere har spilt i band som bl.a. Lame Ducks, Hiawata! og Youth Pictures of Florence Henderson.

 

Visningstider
Varighet og pauser
1 time uten pause
Advarsler
Billettpris: 130,-

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

I vår er det på Økernsenteret det skjer! Bli med på debatter, konserter, UngKveld-er og et titalls introer til forestillingen Døden på Oslo S!

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg