Hopp til innhold
125 år
Michael Talheimer

Introduksjon til Peer Gynt (SE)

Obs! Dette arrangementet erstattes av en Minisalong med den norske teatersjefen ved Dramaten Eirik Stubø, film- og teaterskuespiller Rebecka Hemse og produsent Seppo Laukkanen.

The conversation will be held in english

Michael Thalheimer er en av Europas mest omtalte regissører, kjent for sine intense iscenesettelser av klassikere, fortalt med sterke bilder og følelser. Han har regissert for en rekke store europeiske teatre og er ansatt som husregissør ved det prestisjetunge Berliner Ensemble i Tyskland.

Hans oppsetning av Peer Gynt har høstet strålende kritikker hos den svenske pressen, og gjestespillet under Ibsenfestivalen er en unik sjanse til å oppleve Dramatens oppsetning i Norge.

I kveld står han på scenen i Publikumsfoajeen på Nationaltheatret og forteller om sin tolkning av Peer Gynt i forkant av forestillingen med samme navn.

Introen er gratis og åpen for alle. Husk å melde deg på for å sikre deg plass. Sitte- og ståplasser til publikum.

Visningstider
Fra til
Scener
Publikumsfoajéen
Varighet og pauser
30 minutter

Se forestillingen

Forestilling
Erik Ehn som Peer Gynt i Dramatens oppsetning.

Peer Gynt (SE)

Møt den rastløse og udugelige Peer, som reiser verden rundt for å finne seg selv, i stjerneregissør Michael Thalheimers iscenesettelse.

Les mer

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...