Hopp til innhold

Hva skal til for å leve et lykkelig liv – eller er det i det hele tatt mulig, når lykkefølelsen ofte varer forsvinnende kort?

Ikke i salg

Frokostmøte: Hva er lykke?

Hva skal til for å leve et lykkelig liv – eller er det i det hele tatt mulig, når lykkefølelsen ofte varer forsvinnende kort?

Ligger lykken lettere tilgjengelig for dem som evner å se mening i de små ting? Finnes det noe universelt svar på hva lykke egentlig er for mennesket?

Hva gjør klimakriser, demokratikriser, flyktningkriser og våre egne individuelle eksistensielle kriser med lykken vår? Hva er det som får oss til å søke lykke og håp når alt rundt oss går åt skogen? Når man kjenner at man står bom fast, hva skal til for å løfte blikket og se lyset i enden av tunnelen?

Velkommen til Frokostmøte inspirert av Lykkedager av Samuel Beckett. Forestillingen handler om Winnie som alltid evner å se lyst på livet, uansett motstand.

Siren Leirvåg måtte dessverre trekke seg fra panelet, inn for Leirvåg kommer Olav Torbjørn Skare som er dramaturg på Lykkedager av Samuel Beckett.

 Du møter:

  • Dag O. Hessen, professor og forfatter, Institutt for biovitenskap, UiO
  • Espen Røysamb, professor, Psykologisk institutt, UiO og forfatter av boka Bli lykkeligere
  • Olav Torbjørn Skare, dramaturg ved Nationaltheatret
  • Linn Stalsberg, journalist og forfatter, og møtets ordstyrer

Frokostmøtet er et samarbeid med Universitetet i Oslo, det er gratis og åpent for alle. Frokosten serveres fra kl.07.30 Husk å melde deg på for å sikre deg plass. Det er begrenset antall sitteplasser, men garantert plass til alle som har meldt seg på.