Hopp til innhold
Nationaltheatret og Econa inviterer til Frokostmøte Dark side of Leadership om destruktiv ledelse.

Ikke i salg

The dark side of leadership

Nationaltheatret og Econa inviterer til Frokostmøte Dark side of Leadership om destruktiv ledelse.

Menneskehetens største, men også frykteligste øyeblikk er knyttet til ledelse. Når vi mennesker er på vårt beste kan vi gjøre verden til et bedre sted å leve, på det verste kan vi være destruktive og gjøre verden til et grusomt sted å være.

Hva skjer i et samfunn eller en bedrift som styres av en destruktiv leder? Hva gjør en person til en dårlig leder? Hvordan opplever de som er offer for dårlig ledelse det, og hvilke verktøy har de til å håndtere situasjonen?

Du møter: 

Jan Ketil Arnulf er psykolog og professor ved institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen... BI. Arnulf har særlig forsket på hvordan ledelse utøves og skapes.

Lars Fr. H. Svendsen er professor i filosofi ved Universitetet i Bergen og Civita. Han har utgitt en rekke bøker, deriblant "Ondskapens filosofi" (2001), og er oversatt til 28 språk.

Monika Hammer er HR-direktør i FINN.no. Hammer har siden 2009 hatt en sentral rolle i utviklingen av kulturen i FINN.no, som i 2017 kom på 3. plass i sin kategori i Great Place to Work sin kåring over Norges beste arbeidsplasser.

Ordstyrer : Mathilde Fasting fra Civita. Fasting er er idéhistoriker, siviløkonom, og fast spatltist i Magma.

Frokosten serveres kl. 07.30. Arrangementet er gratis og åpent for alle.