Hopp til innhold

Ledelse er ingen popularitetskonkurranse. Tidligere forsvarstopp Robert Mood har skrevet boken Ansvar og møter direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth. 

Ikke i salg

Ta ansvar

Ledelse er ingen popularitetskonkurranse. Tidligere forsvarstopp Robert Mood har skrevet boken Ansvar og møter direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth. 

Frokostmøtet innledes med en smakebit fra Nationaltheatrets lederutviklingsprogram MIMESIS ved skuespiller Nils Golberg Mulvik. 

Både Traaseth og Mood vet hva det vil si å ta ansvar og lede seg selv som utgangspunkt for å lede andre, og fra ulike vinkler har de tenkt høyt om Norges retning. Hva er våre største utfordringer og muligheter? Tar vi tak i de store spørsmålene og utfordringene vi vil møte? Hvorfor trenger Norge en tydelig ledelse?

Etter nær førti år som leder i Forsvaret, Nato og FN er Robert Mood nå president for Norges Røde Kors. I 2016 ble han tildelt Fritt Ords Pris for ytringsmot i den offentlige debatten.

Program

Smakebit fra MIMESIS ved skuespiller Nils Golberg Mulvik. 

Samtale med Anita Krohn Traaseth og Robert Mood

Samtalen ledes av Agnar Kaarbø.

Dette er MIMESIS

Nationaltheatret og lederutviklingsfirmaet Promethevs har gjennom de siste årene samarbeidet om å tilby ledere et unikt lederprogram som gir toppledere kunnskap og en annerledes innfallsvinkel til ledelsesfaget. Mimesisprogrammet består av fem samlinger gjennom et år, hvor deltakerne jobber sammen med teatrets beste skuespillere og Promethevs konsulenter og kan utforske seg selv og vokse i lederrollen.

Årets program startet på selveste valgdagen, 11. september. Eidsvollbygningen var rammen for en samling som tok for seg Grunnlovens maktspill og maktspillets grunnlov. I sentrum stod det personlige valget, det valget du tar om å bli leder, og det valget du tar om hva slags leder du vil være. På frokostmøtet 10. november får du et eksklusivt utdrag fra innledningen til den første samlingen. 
 
MIMESIS er ikke likt noe annet lederprogram, det er en verdifull investering for å utvikle den menneskelige og kulturelle kapital, slik at potensialet i lederrollen kan spilles ut fullt og helt. Ikke stykkevis og delt.

Hva kan du som leder lære av kunsten og verdensdramatikken?