Hopp til innhold
125 år
Barn i kostymer

Barnas H.C. Andersen

Ta med familien på morsomme aktiviteter i H.C. Andersens eventyrlige univers!

I vår spiller vi familieforestillingen Nattergalen i Kanonhallen på Løren, en forestilling som blander sammen tre eventyr av H.C. Andersen: Nattergalen, Keiserens nye klær og Ole Lukkøye. Da passer det perfekt å invitere barna inn på teatret for å leke med eventyr!

På Barnas H.C. Andersen får barna bli med og leke teater og utforske ulike karakterer med stemme og kropp sammen med vår teaterformidler i den vakre Publikumsfoajeen på Nationaltheatret. Vi får også besøk av skuespiller Per Christian Ellefsen, som spiller i Nattergalen. Han vil fortelle H. C. Andersens eventyr, og hjelpe oss med å finne vår egen nattergale sangstemme.

Etter programmet fra scenen blir det klipp og lim rundt bordene, teatersminke og kostymelek.

Velkommen på Barnas H.C. Andersen!

Visningstider
Fra til
Scener
Publikumsfoajéen
Varighet og pauser
1 time og 30 minutter uten pause
Advarsler

Arrangementet starter kl. 12.00. Dørene åpner en halvtime før. Passer best for barn fra tre til syv år. Forestillingen Nattergalen passer best for skolebarn.

Opplev mer

Forestilling
Skuespiller med krone og bart i nakendrakt

Nattergalen

Må man alltid prestere sitt beste eller eie det perfekte for å kunne bli elsket? H.C. Andersens folkekjære univers løftes inn i vår tid i denne fantasifulle og gøyale nyskrevne familieforestillingen.

Les mer
Arrangement
Barn i samlingsstund med en formidler

Eventyrstund i kongelosjen

Vi inviterer de minste barna til eventyrstund der H. C. Andersens eventyr Keiserens nye klær blir å oppleve i selveste Kongelosjen!

Les mer