Hopp til innhold
125 år
Ungt Crew inviterer til UngWorkshop

Ung Workshop-rekke

Ungt Crew inviterer deg til Ung Workshop på Økernsenteret i forbindelse med Døden på Oslo S.

Velkommen til Ung Workshop – en serie gratisarrangementer arrangert av Ungt Crew. Her kan unge mennesker utforske og lære om ulike kunstformer som dans, poesi, impro og graffiti.

Deltakere vil få innføring av profesjonelle. Vi tilbyr også muligheten til å delta på debatt og klesbyttemarked.

Ung Workshop er en del av formidlingsprosjektet rundt Døden på Oslo S og gir en unik mulighet til å utforske din kreative side og møte likesinnede!

Visningstider
Advarsler
Ung Workshop er gratis og passer for deg mellom 13 og 20 år. Dørene åpner kl. 12.00, og arrangementet varer i tre timer.

Ung Workshop-rekke

 

Slampoesi-workshop

Søndag 28. mai kl. 12.00–15.00

Martine Johansen - kursholder på UngWorkshop 1. april

Ungt Crew arrangerer workshop om slampoesi på Økernsenteret. I denne workshopen får vi besøke av forfatter, redaktør, regissør og SLAM-poet Martine Johansen. Her kan du lære kreative skriveteknikker, og hvordan du kan bruke stemme og kroppsspråk til å forsterke budskapet ditt. Slampoesi er en form for poesi som fokuserer på å formidle budskapet ditt med lidenskap og energi, og i denne workshopen vil du lære å virkelig fange publikums oppmerksomhet!

 

Kunstfremvisning

Lørdag 15. april kl. 12.00–15.00

Er du en ung kunstner som ønsker å vise frem talentet ditt? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på å se hva unge kreative mennesker i Oslo har å by på? Da er dette arrangementet for deg! Vi inviterer alle unge kunstnere og kreative sjeler til å vise frem arbeidet sitt på en åpen plass på senteret. Du får eksponering og feedback på kunsten din, inspirasjon og muligheten til å møte likesinnede. Du er også velkommen til å bare gå rundt og nyte utstillingen. Dette er en unik mulighet til å oppdage unge talenter og støtte den lokale kunstscenen i Oslo. Ikke gå glipp av sjansen til å utforske og oppleve kunst på Økernsenteret med Ungt Crew!

 

Graffiti

Søndag 23. april kl. 12.00–15.00

Er du interessert i street art og graffiti? Da er Ungt Crews graffiti-workshop noe for deg! Her kan du komme og utforske din graffitistil og nye teknikker i Oslos kuleste lokale! Du møter andre street art- og graffiti-interesserte mennesker og får utforske stilen din i et kreativt rom. Vi stiller med en profesjonell grafittikunstner som kan veilede deg. Det blir musikk, fete folk og god mat og drikke til salgs.

 

Klesbyttemarked

Søndag 23. april kl. 12.00–15.00

Ungt Crew presenterer Klesbyttemarked! Denne søndagen vil Økernsenteret bli fylt med kule klær, folk og musikk for et klesbyttemarked. De fleste av oss har skap fylt av ting vi aldri bruker, så hvorfor ikke bytte dem ut med noe du faktisk kommer til å bruke, helt gratis? Ta med deg alt av klær, sko og tilbehør og bytt disse mot andres gamle skatter! Ikke minst får du mulighet til å henge i Oslos kuleste teaterlokale, bestille deg noe mat og drikke og henge med venner. Håper vi sees!

 

Pop-up vintage marked

Lørdag 29. april kl. 12.00–15.00

Ungt Crew presenterer Pop-up vintage marked på Økernsenteret! Oslos kuleste lokale fylles opp med klesboder og god steming. Noen av de du vil se bak en bod er: 

  • Jenny Gherken
  • Emilie Senneset
  • William (sry.will)
  • Vilde Christoffersen
  • Vintagekid Norge
  • Christine Løver
  • Luna Blomgren
  • Karen Zondag

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Una Brustad, Amelia Nwani, Abdirahmaan Hasan, Awo Hassan og Selma Greenberg Søderlind i Ungt Crew.

De presenterer egne UngKveld-er og UngWorkshop-er for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til Ungt Crew, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Fritt ord og Kulturrom.

Ungt Crew.jpg

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png