Hopp til innhold
125 år
Ungdomsarrangement Silent Disco

UngKveld: Silent Disco

Dans som om morgendagen ikke finnes, med DJ-er rett i øret – en unik interaktiv opplevelse!

Silent Disco er en superkul fest for unge, arrangert av Ungt Crew i forbindelse med teaterstykket Døden på Oslo S. Det er en DJ som spiller musikk, og man kan bytte mellom tre forskjellige kanaler, så det er noe for alle. Vi stiller med hodetelefoner. Dette er en interaktiv opplevelse, som gir deg mulighet til å være en del av en unik klubbstemning uten å forstyrre naboene. Pluss at det er gratis for alle!

 

Visningstider
Advarsler
Gratis arrangement. Hent ut fribillett for å sikre deg plass. Dørene åpner kl. 18.00 og stenger kl. 22.00.

Ungt Crew

Dette arrangementet er utviklet og produsert av Una Brustad, Amelia Nwani, Abdirahmaan Hasan, Awo Hassan og Selma Greenberg Søderlind i Ungt Crew.

De presenterer egne UngKveld-er og UngWorkshop-er for unge i det nedlagte kjøpesenteret på Økern gjennom hele spilleperioden til forestillingen Døden på Oslo S. Oppdraget til Ungt Crew, som ble ansatt høsten 2022, har vært å utforske hvordan man kan skape en møteplass for unge i et annerledes lokale – rett og slett en «Økern takeover».

Ungt Crew er en del av et større formidlingsprogram knyttet til Døden på Oslo S, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Fritt ord og Kulturrom.

Ungt Crew.jpg

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png