Hopp til innhold
125 år
Punk & BBQ festival

Punk & BBQ

Punk & BBQ er endelig tilbake – på Økernsenteret 20. og 21. mai.

På scenen kommer noen av de faste innslagene til å stå, med blant andre Forgetaboutit, Exploding Head Syndrome, Pappasaft, og Astrobabes i løpet av helga. Men også noen Punk & BBQ-debutanter, som Ramona’s Tea Party og Rosa Faenskap!

Ved grillen treffer du Punkebjarte både med og uten gitar, og som vanlig blir det både plater og merch å kjøpe, og alt vi ønsker oss er at du kommer og koser deg!

Økernsenteret er et kjent bygg, som mange av byens band har passert på vei til øving. Nå skal de endelig stå på en scene på Økern, så ringen er sluttet.

Råkkfolk-Eric har beskrevet opplevelsen på denne måten: «(…) Punk [&] BBQ fronter seg som en festival, selger billetter som en festival og promoterer seg som en festival. Men det kjennes ikke ut som en festival. Det er en samling av kjente, en sommerfest for miljøet, en hyttetur hvor alle er invitert, en jævla god gruppeklem. Det er rett og slett for koselig til å være en rendyrket festival. Det er bedre enn en festival».

Disse ordene tilhører en mann som etter eget utsagn ikke en gang liker punk.

Årets Spotify-spilleliste ligger her: 

Visningstider
Advarsler
Dørene åpner lørdag kl. 20.30 og søndag kl. 16.00. Billettpris én dag 200 kr og to dager 300 kr.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png