Hopp til innhold
125 år
Bilde av bandet Two Minutes Hate

Konsert: TwoMinutesHate

Bevæpnet til tennene, med melodier som penetrerer hjernebarken!

Tydelig preget av å ha vokst opp med Blink 182-plakater på veggene og NOFX på discmanen, ble det fremtidige favorittbandet ditt, TwoMinutesHate, satt til verden rett før pandemien slo til.

Sommeren 2022 debuterte de med singelen «It’s Not The Fall That Kills You, It’s The Humiliation» fra EP-en «Restless, Nervous And Way Too Loud» som ble gitt ut i sin helhet i høst.

Kort tid etter kom antijulesingelen «fuXmas», som i likhet med EP-en ble utgitt via Fücking North Pole Records. Bandet har blitt hyppig avspilt på NRK P13, og singelen «Cock Blocked By Tights» fikk til og med plass på soundtracket til filmen Jentetur, en av de mest suksessfulle satsningene innen norsk film i 2022.

Tross sin korte levetid har bandet rukket innom både festivaler og rockeklubber, og er nå ferdig med sin andre EP, som du snart kan forvente deg smakebiter av!

Visningstider
Varighet og pauser
1 time
Advarsler
Dørene åpner kl. 21.30, og bandet går på kl. 21.45. Konsertbillett kun 130 kr. Har du allerede teaterbillett denne kvelden? Da er konserten inkludert.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png