Hopp til innhold
125 år
Bilde av bandet Ramonas Tea Party

Konsert: Ramonas Tea Party

Ramona’s Tea Party er nettopp det – en fest!

Power-pop-punkrockbandet fra Sandefjord med Ramona Lundberg i front på vokal og gitar fremfører gøyale selvskrevne låter om vaskemaskiner, ulvehunder, tannlegebesøk og andre viktige fenomen i tenåringslivet.

Ramona’s Tea Party leverer sprett og farger i et forrykende sceneshow, som i det siste året har utfoldet seg på scener både nord og sør i landet, sammen med norske artister som blant annet Ida Maria, Oslo Ess og The Dogs.

I 2022 var bandet å finne på både Kanalrock, Rockefeller og i Tyskland. De selvgjorte utgivelsene «Brew-Up!» (EP fra 2020) og «Steep For X Minutes» (LP fra 2021) er tilgjengelige i ethvert strømmetjeneste-hjørne, og 2. opplag av vinylen er akkurat kommet!

Visningstider
Varighet og pauser
1 time
Advarsler
Dørene åpner kl. 21.30, og bandet går på kl. 21.45. Konsertbillett kun 130 kr. Har du allerede teaterbillett denne kvelden? Da er konserten inkludert.

Dette er Ramona’s Tea Party:

  • Ramona Lundberg (vokal og gitar)
  • Christopher Haugan Lyngedal (gitar)
  • Espen Severin Høksnes (bass)
  • Lutz Lundberg (trommer)

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png