Hopp til innhold

Konsert: Islandsgate

En sikker leverandør av fest og allsang

Islandgate leverer norskspråklig og melodiøs punkrock fra Oslo øst!

De ga ut debutplata si, en 11-låters hyllest til Vålerenga – klubben, bydelen og folka – i 2016. Et par fuktige skapunksingler, «Nakkeskuddet» og «Der hvor ølen smaker godt», fulgte i 2018, og livefavoritten «Fredo» ble sluppet våren 2020, før Johannes Joner brukte nedetida under pandemien til å skrive et musikalsk teaterstykke rundt en håndfull Islandsgate-låter. Forestillinga Byens Krone tok dem, etter fulle hus både på Vålerenga Vertshus og Centralteatret, til slutt helt til en internasjonal teaterfestival i Milano i november 2021.

Bandet jobber for tida med sin andre LP.

Islandsgate består av folk som tidligere har spilt i band som bl.a. Lame Ducks, Hiawata! og Youth Pictures of Florence Henderson.

Visningstider
Varighet og pauser
1 time
Advarsler
Dørene åpner kl. 21.30, og bandet går på kl. 21.45. Konsertbillett kun 130 kr. Har du allerede teaterbillett denne kvelden? Da er konserten inkludert.

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png