Hopp til innhold
125 år
Intro Verdens Verste Diktsamling

Intro: utdrag fra Verdens verste diktkveld

I denne introen får du oppleve et utdrag fra forestillingen Verdens verste diktkveld av teaterkompaniet Spiller ingen rolle.

Forestillingen Verdens verste diktkveld er basert på =Oslo-selger og poet GYDUR sin diktsamling «Popcorn X-perience: Zen-sasjonelle antidikt fra en stjerne av dark energy in a galaxy far og mor away». GYDUR kaller diktsamlingen sin for verdens verste diktsamling.

På utvalgte kvelder og rett før forestilling inviterer vi til en introduksjon til Døden på Oslo S. Her møter du folk som alle har mye på hjertet og en fascinasjon for denne kultklassikeren av en bok, en film – og nå også en teaterforestilling. 

Visningstider
Varighet og pauser
20 minutter
Advarsler
Introen starter kl. 18.15 på Økernsenteret, rett før forestilling. Baren er åpen fra kl. 18.00. Husk å hente ut fribillett for å sikre deg plass.

Introer til Døden på Oslo S:

Opplev mer på Økernsenteret

Forestilling
Høyblokk i neongrønt på mørkegrønn bakgrunn

Døden på Oslo S

Bli med og heng i det nedlagte kjøpesenteret på Økern, hvor du kan kjøpe en matbit og en øl og oppleve en musikalsk hyllest til de som står på utsida, til den upolerte undergrunnen – og til kjærligheten.

Les mer
Arrangementer
Collage for arrangementer

Døden på Oslo S: Arrangementer

Våren 2023 stod i Økernsenterets tegn! Døden på Oslo S handlet ikke bare om teater, men også debatter, samtaler, konserter, UngKveld-er og et titalls introer!

Les mer

Støttet av:

SparebankstiftelsenDNB.jpg Logo_frittord.jpg ├ÿkernSentrum_Logo_Black.png