Hopp til innhold
125 år
Peter Baden

Peter Baden

Komponist og musiker

Peter Baden jobber som komponist, musiker, musikkprodusent og VJ.

Han har jobbet med en rekke ulike aktører i kunstfeltet som Ultimafestivalen og Berliner Kammersymphonie, Kork og artister som Nils Petter Molvær, Mari Boine, Bugge Wesseltoft, Hanne Hukkelberg og Thea Hjelmeland m.fl. Han har produsert plater for andre artister, komponert musikk for de fleste store teatrene i Norge, samt produsert musikk for TV, film, dans og radio. Han har hatt ansvaret for store internasjonale produksjoner som the Viking Planet, Nasjonalmuseets audioguide, og Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016, samtidig som han har skrevet for obskure Heddaprisnominerte produksjoner på Black Box teater.

I 2015 fikk Peter satt opp sin egen teaterforestilling Rytmer fra verdensrommet på Det Norske Teatret, der han bidro med både manus, video, musikk og var utøver. I tillegg til å være aktuell med flere nye produksjoner jobber Peter for tiden med egen soloplate og en rekke improviserte streamingkonserter.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...