Hopp til innhold
125 år

Fotograf: NTB

Tom Sterri

Møt regissør Tom Sterri

Som regissør lever Tom Sterri etter følgende regel: «Gi publikum det de forventer – og litt til!»

Tom Sterri er en veteran på revyscenen: Som skuespiller i «Jungelboken» og «Sound of Music», instruktør for musikaler som «Cats», «Hair» og «Grease», og teatersjef (ABC-teatret og Chat Noir). Nå tar han regien på Foreningen Nordens jubileumsgalla, og Sterri lover publikum et program med en klar nordisk profil.

– Det blir høy kvalitet, store gjester fra våre naboland, og alt fra flotte musikalske innslag til komikere som garantert vil få latterdørene på vidt gap. De gode, seriøse innslagene står selvfølgelig også på programmet, sier Sterri.

Jubileumsgallaer forbindes gjerne med glitter, festtaler og dansenumre. Sterri lover langt på vei at Foreningen Nordens jubileumsgalla, der 100 års Norden-historie skal feires i løpet av en kveld på hovedscenen, ikke blir noe unntak.

– Jeg prøver å følge regelen: «Gi publikum det de forventer pluss litt til!» Og så håper og tror jeg at publikum vil tenke på Foreningen Norden som høyst vital, oppegående og fremtidsrettet etter at de har sett gallaen, sier Sterri.