Hopp til innhold

Servering

Gjør kvelden i teatret komplett med forfriskninger i forkant og i pausen. 

Publikumsfoajeen

I andre etasje på Nationaltheatret ligger teatrets vakre publikumsfoajé. Her er teatrets mest sentrale serveringssted, hvor du kan nyte et en kopp kaffe og andre forfriskninger under lysekroner og takmalerier. I Publikumsfoajeen kan du slappe av i det originale møblementet fra 1899, og få med deg en introduksjon før forestilling. Serveringen åpner én time før forestilling på Hovedscenen, og 30 minutter før forestilling når det er barneforestilling.

Bestill bord til pausen

Visste du at du kan forhåndsbestille bord til pausen? Hvis du henvender deg i baren, kan du bestille ditt eget bord til pausen, hvor forfriskninger og snacks står klart når du kommer ut etter første akt.

Større selskaper og grupper

Er dere en vennegjeng som skal se et stykke sammen? Eller skal du organisere teaterbesøk for hele familien? Da kan det være godt å vite at du kan bestille bord og servering i forkant, slik at dere kan sitte sammen. Når dere kommer til teatret, kan dere lene dere tilbake og nyte opplevelsen i godt lag.

Er dere et selskap på over tjue personer, kan dere også ta kontakt for et tilbud på matservering i forkant av forestilling.

For å bestille servering til en større gruppe, kontakt leder for publikumsområdene på e-post Anita.Granheim@nationaltheatret.no eller telefon 400 01 416 for en hyggelig prat.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...