Main menu and utilities

Main menu

Servering og forhåndsbestilling

Gjør kvelden i teatret komplett med forfriskninger i forkant og i pausen. 

Serveringssteder

Publikumsfoajeen
I andre etasje ligger teatrets vakre publikumsfoajé. Her er teatrets mest sentrale serveringssted, hvor du kan nyte et en kopp kaffe og andre forfriskninger under lysekroner og takmalerier. I publikumsfoajeen kan du slappe av i det originale møblementet fra 1899, lese programmet eller få med deg en introduksjon før forestilling. Serveringen åpner én time før forestilling. 

Orkester og parkett
I orkester og parkett er det flere barer som er åpne for servering i pausen. Her kan du enkelt kjøpe forfriskninger, som du selvfølgelig kan ta med inn salen under forestilling. Før forestilling kan du henge fra deg yttertøy i baren som også fungerer som garderobe. Det er betjente garderober på Hovedscenen. 

Amfiscenen
Skal du på en forestilling på Amfiscenen, ligger serveringen i tredje etasje sammen med garderobe for Amfiscenen. Baren åpner en halv time før forestilling. Kommer du tidligere, kan du gjerne ta en sving innom Publikumsfoajeen som åpner en time før forestillingsstart. 

Bjørnson Bar
I teatrets vestibyle innenfor billettluken finner du Bjørnson Bar. Baren holder åpent ved spesielle anledninger og fester og tilbyr forfriskninger og snacks. 

Alle våre barer har alle rettigheter.