Hopp til innhold

Heidi Goldmann

Skuespiller

Heidi Goldmann er utdannet ved Statens teaterhøgskole (1993–1996) og Instituto di Arte Scenica i Italia.

Roller i utvalg, Nationaltheatret: Stesøsteren i Askepott, Michelle i Festen, Persia i Bakkantinnene, Kokkepiken i Nattergalen, Gina Ekdal i Villanden, Bakergutten og Bestemor Skogmus i Dyrene i Hakkebakkeskogen, Makrina i Keiser og Galileer, Leah i Dybbuk, Ida i Flaggermusen, Nastia i På bunnen, Fe i Pinocchio, Moren til Amanda i Foreldremøte, Lucy i Twilight bar, Den grønnkledde i Peer Gynt, Jelena i Diktator mot dikter, Nola i Osv., Goneril i Kong Lear, Stygge Edith i Et drømspill, Avdotja i Revisoren, Soldaten i Strategier for en lysere fremtid, Leonard(a) i Den stundesløse,  Marta Gude i Mysterier, Várja i Kirsebærhagen, Dagny i Hærmennene på Helgeland, Ammen i Forelska i Shakespeare, Ballested i Fruen fra havet, flere roller i Jane Eyre og Den lille prinsen. 

Hålogaland Teater: Hedvig i Vildanden, Masja i Tre søstre og tittelrollen i Anne Franks dagbok. Hun har tolket flere roller ved Kruttårnteatret og Riksteatret.

Radio, TV og film i utvalg: Mørkets øy, Byggmester Solness, Silent Wind of Blackpool, Ronja Røverdatter, TVT, Brødrene Dal, Willy Nielsen, Hvaler, Koselig med peis, Spesialenheten, Hellfjord, Jord over vind, ZombieLars, Epleslang, Mammon og Wisting.

Bilder fra forestillinger

1/2

1/2

Heidi Goldmann og Kjersti Tveterås i Jane Eyre

Foto: Erika Hebbert

Heidi Goldmann i Døden på Oslo S

Foto: Erika Hebbert

Heidi Goldmann og Kjersti Tveterås i Jane Eyre

Foto: Erika Hebbert

1/2

1/2

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...