Hopp til innhold
125 år

Thijs van Vuure

Musiker og komponist

Thijs van Vuure er biolog, musiker og komponist. Etter en master i nevrovitenskap ved Universitetet i Amsterdam studerte han instrumental komposisjon og musikkutøvelse i Utrecht og Amsterdam.

Han lager prosjekter som binder kunst, filosofi og vitenskap, både på egenhånd og som del av The Walden Collective.  (www.thijsvanvuure.nl) (www.waldencollective.org)

Han komponerer musikk for teater og spiller live. Utvalg av forestillinger han har arbeidet med som komponist/musiker: Hærmennene på Helgeland (Nationaltheatret, 2018/2019), Peer Gynt (Hålogaland Teater, 2019), 04:48 Psykose (Rogaland Teater, 2018), De Rechtvaardigen (Nederland, 2018), Gutten som ble et insekt (Hålogaland Teater, 2018), Monte Verità og Het Lijden van de jonge Werther (Nederland, 2017), En der dan weer de moeder van (Theater na de Dam, Amsterdam, 2017), og Helvete er de andre (Teatret Vårt, 2017).

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...