Hopp til innhold
125 år

Sigrid Strøm Reibo

Regissør

Sigrid Strøm Reibo er utdannet regissør fra Litauen, Danmark og Moskva.

I 2009 hadde hun regi på forestillingen The Cat That Walked By Himself, som av kritikere ble omtalt som årets beste familieforestilling i Moskva. I 2014 hadde hun regi på urfremførelsen av Peer Gynt som opera ved Den Norske Opera & Ballett.

Hun var nominert til Heddaprisen 2010 i kategorien for beste regi for Vente på Godot ved Hålogaland Teater og vant Heddaprisen 2012 i kategorien for beste regi for Misantropen ved Rogaland Teater og Black Rider ved Hålogaland Teater. Hun mottok Heddaprisen 2017 i kategorien beste regi for Som dere vil (Nationaltheatret) og Orlando (Rogaland Teater). Orlando, skrevet av Sigrid Strøm Reibo og Njål Helge Mjøs mottok Heddaprisen 2017 i kategorien årets forestilling.

Strøm Reibo var husinstruktør ved Nationaltheatret fra 2015 til 2018 og hadde i den perioden regi på Dido + Aeneas–Musikklab volum 4, Som dere vil, Meg nær og Romeo og Julie. Hun ble nominert til Heddaprisen 2019 i kategorien beste regi for forestillingen Meg nær.

Hun har vært husinstruktør ved Det Kongelige Teater i København i perioden 2018– 2022. 

 

 

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...