Hopp til innhold
125 år

Phillip Isaksen

Lysdesigner

Phillip Isaksen er utdannet ved Romerike folkehøyskole (2012–2013) og Liverpool Institute for Perfoming Arts (2013–2016). 

Han er ansatt som lysmester ved Nationaltheatret, og har det siste året satt lys på R.U.R. – Rossums Universal-Roboter i regi av Angelina Stojčevska, Nostalgi 2175 i regi av Jonas Corell Petersen, Nils Klims reise til underverden i regi av Lars Erik Holter, Ufo-bygda i regi av Øystein Stene, Hedda Gabler i regi av Sofia Jupither, 2 x Medea i regi av Kjersti Horn og Fruen fra havet i regi av Trine Wiggen. 

Siden 2015 har han samarbeidet og assistert lysdesigner Øyvind Wangensten på en rekke forestillinger: Romeo og Julie ved Brageteatret i regi av Øyvind Osmo Eriksen (2015), Parallelle liv på Dramatikkens hus i regi av Jonas Corell Petersen (2016), STATE i Graz, Østerrike, koreografi av Ingri Fiksdal og regi av Jonas Corell Pettersen (2016) og Peer Gynt ved Gålå i regi av Sigrid Strøm Reibo (2017).

 

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...