Hopp til innhold
125 år

Magnus Myhr

Koreograf

Magnus Myhr er utdannet dansekunstner fra Kunsthøgskolen i Oslo, BA moderne og samtidsdans i 2007, og har siden fått bred erfaring som utøver i det prosjektbaserte feltet innen dans, performance, musikal og teater.

Han har arbeidet ved institusjoner som Riksteatret, Trøndelag Teater og Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans under ledelse av Hooman Sharifi. I 2013 debuterte han ved Nationaltheatret som skuespiller i blant annet Hushjelpene av Jean Genet og Visning av Cecilie Løveid, som vant Kritikerprisen 2014 for beste tekst og regi. 

Han har koreografert og produsert soloforestillingene JEG SATT PÅ EN STEIN OG SÅ UTOVER «HAVET» (2014), GRØNN (2016), I DET FJERNE, TROJA (2018) og HEARTFELT (2020), alle co-produsert av Black Box teater, Rosendal Teater, RAS – regional arena for samtidsdans og BIT Teatergarasjen. Han har koreografert for teater og musikal siden 2018, blant annet i samarbeid med regissørene Peer Perez Øian ved Det Norske Teatret, Kim Bjarke og Synne Teksum ved Oslo Nye Teater og Hildur Kristinsdottir ved Den Nationale Scene. Han jobbet første gang med Kjersti Haugen i 2021 med Monica Isakstuens Mine venner på Riksteatret. 


Magnus Myhr har mottatt arbeidsstipend fra Statens Kunstnerstipend i 2011 - 2012, 2016 - 2018 og 2022.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...