Hopp til innhold
125 år

Alva Walderhaug Brosten

Kostymedesigner

Alva Walderhaug Brosten er utdannet kostymedesigner ved Kunsthøgskolen i Oslo (2017).

Hun har hatt kostymedesign på TV-serien Lovleg (NRK), kortfilmen CRAMPS og Delete Me (Viaplay) som kommer våren 2021. Innenfor teater har hun hatt kostymedesign på blant annet Richard den tredje (KHiO), Uten navn (Fredrikstad), Romeo og Julie (Teatret Vårt), Det er fullt her inne! (KHiO), Drøm om høsten (Hålogaland Teater), Sommeren Uten Menn (Oslo Nye Teater), Hjertet er en kommunefarga regnbue (Teater Ibsen) og METASEXY (Dansens hus).

Ved Nationaltheatret har hun hatt kostymedesign på Begjær under almene, Hærmennene på Helgeland, Jane Eyre, Et dukkehjem og Jordopphimlesang. 

Brosten jobber også med reklame, film og artistsamarbeid, og mottok i 2019 fagpris for beste produksjon med sitt kostymedesign på en reklame med Kristoffer Borgli på regi.

Hun er nominert til Heddaprisen 2023 i kategorien beste scenografi og kostyme i forestillingen Døden på Oslo S (Nationaltheatret, 2023).

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...