Main menu and utilities

Simon Revholt

Musiker

Simon Revholt er utdannet ved Dartington College of Arts, Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole med fagene sang, klaver og dirigering.

Under og etter studietiden har han arbeidet ved de fleste teatre i landet som musikalsk leder, pianist, komponist og dirigent.

Oppsetninger i utvalg, Nationaltheatret: En midtsommernattsdrøm, Pinocchio, Anna Karenina, Som dere vil og Kunsten å spørre. Torshovteateret: Ti liv!, En får væra som en er – en Ole Ivars musikal, En folkefiende, Ungen og Dido + Aeneas. Det
Norske Teatret: Tenk Om, Oslo Nye Teater: Cabaret, HAIR. Rogaland Teater: Anna Karenina, Når enden er god er allting
godt, Orlando. Riksteatret: Folk og røvere i Kardemomme by. Hålogaland Teater: Black Rider, Les Misérables, Sound of Music. Den Nationale Scene: Et dukkehjem.

Simon er også musikalsk ansvarlig ved Stiklestadspelet: Spelet om heilag Olav, samt har vært musikalsk ansvarlig ved uteteatret på Gålå: Peer Gynt.

Han har i mange år jobbet som musikalsk leder ved Kruttårnteatret i Stavern, gjort flere produksjoner med Rikskonsertene, samt i alle år jobbet parallelt med diverse konsert- og undervisningsprosjekter

Revholt var en del av den kunstneriske ledelsen i Musikklab på Torshovteatret.