Hopp til innhold
125 år
Janne Heltberg

Janne Heltberg

Skuespiller

Janne Heltberg er utdannet ved The Lee Strasberg Institute i NY 2005 og Statens teaterhøgskole (2006–2010). 

Hun har spilt Ronja i Ronja Røverdatter ved Nationaltheatret og er nå en del av Sci-fi på Torshov. De har tidligere satt opp R.U.R. –Rossums Universal-Roboter, Nostalgi 2175 og Nils Klims reise til underverdenen

Andre teaterroller i utvalg: Ruth Maier i Tvillingsjeler (Riksteatret), Amma i Romeo og Julie (Det Norske Teatret) og Elisabeth i Tro, håp og kjærlighet (Trøndelag Teater). Asklepios Hane-produksjoner: Du er Knut og Dei ugudelege.

Film i utvalg: Markus og Diana, Mer eller mindre mann, Hong Kong og Oslos rose. TV i utvalg: Evelina i Samurai Sikkerhet (2014), Thelma i Mysteriet på sommerbåten (2015) og Anita Rygg i Okkupert 1 og 2 (2015/2017).

Priser: Torshovteatrets venners pris for beste forestilling med Du er Knut i 2011 og Ship o'hoi i 2012. Mottok Crystal Globe i Karlovy Vary International Film Festival for Mer eller mindre mann i 2012 og Terje Vigen-prisen i Grimstad International Film Festival 2015 for Oslos rose.

Heltberg er medlem av teaterkompaniet Asklepios Hane og kollektivet Det Sporadiske Filmkollektivet.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...