Hopp til innhold

Espen Bråten Kristoffersen

Skuespiller

Espen Bråten Kristoffersen er skuespiller og sanger. 

Han har medvirket i forestillingene Spelemann på taket, Brørne Løvehjarte og soloforestillingen Espen elskar Judy ved Det Norske teatret. Den glade enke, Spring Awakening, Kalenderpikene, Karius og Baktus og Jul i Blåfjell ved Oslo Nye Teater. Trollmannen fra Oz og Et juleeventyr ved Hålogaland Teater. Cabaret ved Nordland Teater. Hakkebakkeskogen og Bukkene Bruse på badeland ved Riksteatret og Grease i Oslo Spektrum.

Han har også medvirket i sommerrevyene Stoltentann og Sommer i smilehullet i Stavern, familiemusikalen Den Hvite Dame på Fredriksten Festning, samt åpningen av IBSEN-året i Egypt.

I tillegg har han medvirket i en rekke film- og TV-produksjoner så som Barnas Supershow (NRK), Lilyhammer 3, Torsdagkveld fra Nydalen og spillefilmene 5 Løgner og Åsa Nisse (SVT). Han har også stemmen til Klatremus i filmatiseringen av Hakkebakkeskogen eller Tinky Winky i Teletubbies.

Fra januar 2018 blir han å se som Roger i Grease på Chateau Neuf.

Få nyheter og eksklusive tilbud

Du kan sikre deg billetter tidlig, få varsel om nye forestillinger, bli invitert til arrangementer og motta eksklusive tilbud

Laster...